Cum cumpar

Comanda online

Cautati produsele dorite folosind motorul de cautare din partea de sus a sitului sau folosind meniul din stanga.
Apasati "Adauga in cos"
La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.
Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi". Dureaza maxim 1-2 minute.
a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Trimit comanda".
b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimit comanda".


Modalitatea de plata

Puteti alege sa platiti prin ordin de plata,ramburs la curierul care va livreaza produsele, sau la magazinul societatii. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.


Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de ACQUA SERVICE SA (email confirmare comanda). Se poate achita aceasta factura proforma la sediul unei banci sau printr-un sistem online de HomeBanking.
Plata in magazinul ACQUA SERVICE-STR.PRECIZIEI NR.3-SECTOR 6-BUCURESTI
Puteti alege sa platiti in magazinul nostru din Str.Preciziei nr.3-sector 6,Bucuresti.Programul magazinului este de Luni pana Vineri intre orele 09.00 si 17.00.Sambata si Duminica este INCHIS. Aceasta modalitate de plata a fost creata pentru o mai mare flexibilitate, pentru clientii care nu detin cont bancar sau prefera modalitatea de plata cash. O comanda va putea fi ridicata din magazine in limita stocului magazinului. In cazul in care produsele nu sunt disponible pe moment in magazin, ele vor veni in stoc in maxim 2 saptamani. Astfel momentul platii si momentul ridicarii produselor pot fi diferite.