Despre noi

S.C. ACQUA SERVICE S.A. este o societate pe acțiuni cu personalitate juridică română, având capital privat mixt, româno – italiano - portughez. 

S.C. ACQUA SERVICE S.A. și-a început activitatea la data de 01 martie 1997 și își desfășoară activitatea în zona industrială Militari-Bucuresti, in spații de birouri complet amenajate ,ateliere de productie+service și depozite în suprafață de 1.100 mp.

Obiectele principale de activitate al societății sunt : importul, producerea,comercializarea si repararea de electropompe de suprafață și submersibile, motopompe, sisteme de furnizare a apei sub presiune – hidrofoare si grupuri de pompare de uz industrial si antiincendiu, filtre pentru apă, boilere electrice si mixte pentru producerea apei calde,instalații pentru tratarea apei-piscicultura,articole de robinetarie,etc.

Avantajul competitiv al societatii il reprezinta furnizarea unor produse de inalta calitate la un nivel de pret scazut, avand asigurat service-ul in perioada de garantie precum si servicii postgaranție. Ne mandrim cu flexibilitatea productiei noastre si cu rapiditatea cu care raspundem cerintelor clientilor.

Principala noastra preocupare o constituie grija fata de client, urmarind in interiorul organizatiei mentinerea unor nivele scazute de pret prin eficientizarea proceselor interne, prin implementarea unor metode noi de management care sa asigure o inalte eficienta si un nivel scazut al costurilor la nivelul intregii organizatii.


Ne puteti vizita si pe siteul nostru oficial de prezentare www.acqua-service.ro .